Image

Mi smo Floreus

Floreus doo vodeći je hrvatski proizvođač i distributer svih vrsta cvjetnih dekoracija od umjetnih materijala.  Osnovano je 2009. godine kao nastavak obiteljskog obrta „Lampaš“ koji je 1990. započeo proizvodnju lampiona te  buketa i aranžmana  od svilenog cvijeća.

Specijalizirani smo u proizvodnji aranžmana za posebne prigode od kojih izdvajamo: blagdan Svih svetih, Advent i Božić te sezonske aranžmane za proljeće, ljeto i jesen. Proizvodimo i unikatne aranžmane za opremanje interijera i eksterijera te aranžmane prema željama naših kupaca.

Kako bi smo naše poslovanje približili kupcima i partnerima, 2020. godine, povodom proslave 30 godina postojanja, u sklopu sjedišta tvrtke otvorili smo prodajno izložbeni prostor u kojemu naši posjetitelji mogu vidjeti i kupiti široku paletu naših proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

 

U Republici Hrvatskoj surađujemo sa velikim brojem  domaćih i internacionalnih trgovačkih lanaca, poljoljekarnama, veleprodajama ali i velikim brojem cvjećarnica diljem zemlje.

Unazad nekoliko godina poslovanje smo proširili i na područje Slovenije te Bosne i Hercegovine, a planovi u bliskoj budućnosti su jačanje tih tržišta te otvaranje novih tržišta na području Europe.

Osim vlastite proizvodnje, uvoznici smo i gotovih buketića i grančica te cjelokupnog proizvodnog  materijala za cvjećare kojega najvećim dijelom distribuiramo  kroz direktnu prodaju putem trgovačkog predstavnika.

Naša prisutnost na tržištu više od 30 godina najbolji su jamac da u nama možete pronaći pouzdanog partnera i da nam se u svakom trenutku možete obratiti s potpunim povjerenjem!

Vaš Floreus!

StvaramoKreativno Okruženje

Stvaramo
Kreativno Okruženje

Naš tim dizajnera je u neprestalnoj
potrazi za novim idejama i inspiracijom
s kojima kupcima  donosimo eleganciju cvjetnih kreacija.

.

PratimoSvjetske Trendove

Pratimo
Svjetske Trendove

Prisutni smo na važnim Europskim
sajmovima i izložbama umjetnog cvijeća
i cvjećarstva te na taj način na tržište uvodimo
nove trendove u cvjetnom dekoriranju.

StvaramoRadna Mjesta

Stvaramo
Radna Mjesta

U našoj maloj zajednici
s ponosom možemo reći
kako naša tvrtka svake sezone zapošljava
više od 50  sezonskih radnika.

Naši ciljevi

Voditi računa da naši proizvodi ispuneočekivanja kupaca kvalitetom, stilom i izvedbom.

Image

Dugoročni cilj našeg poduzeća jest   osigurati još više radnih mjesta u lokalnoj zajednici povećanjem  kako sezonskih tako i  stalnih zaposlenika. Time ćemo osigurati daljni rast i razvoj tvrtke. 

Osim zaposlenika,  kupci i partneri najvažniji su razvojni element poduzeća. Naša primarna zadaća je održavanje i unapređenje poslovnih odnosa i  proizvodnog programa,  a sve kako bi naši kupci i partneri bili u potpunosti zadovoljni.

Posjetite naš prodajno izložbeni prostor.

Kako bi ste upoznali naš cjelokupni asortiman posjetite naš prodajni salon u sjedištu tvrtke. Izaberite cvjetne dekoracije prema osobnim željama i najnovijim trendovima iz svijeta cvjećarstva. Naši dekorateri i prodajno osoblje rado će vam pomoći savjetima pri odabiru.

Dm
Kaufland
Lidl
Boso
Konzum
Bipa
Image
SPAR
Ktc
Plodine
Metro
NTL
Patričar

UVIJEK RASPOLOŽENI

Slobodno nas kontaktirajte i bit će vam odgovoreno...